Den socialdemokratiska opinionsportalen

Gör din röst hörd: skicka in ett eget debattinlägg

Tycker du något om en aktuell politisk fråga? Vill du lyfta en orättvisa i samhället? Eller har du en idé om hur man kan lösa ett samhällsproblem? Se till att göra din röst hörd. Skicka in ditt inlägg till oss och delta i den socialdemokratiska debatten.

Detta är obligatoriskt för alla inlägg vi ska publicera:

  • Textlängden (inklusive ingress) ska vara mellan 2 500 och 4 500 tecken inklusive blanksteg.
  • Inlägget ska inledas med en kort ingress (på ett par-tre meningar) som sammanfattar dina argument och slutsatser.
  • Om du skriver debattinlägget själv ska du bifoga porträttbild (gärna med neutral bakgrund) på dig själv. Är ni flera som undertecknar inlägget vill vi ha foton på samtliga, upp till max fyra stycken. Är ni fler än fyra personer som undertecknat artikeln får du skicka in bilder på fyra av dessa.
  • Samtliga bilder som skickas till oss måste vara sådana som du har rättigheterna till och fotografens namn måste anges.
  • Vi vill ha exklusivitet på din text. Vi kommer inte publicera inlägget om någon annan redan gjort det.

Så här gör du:
Skriv en artikel i t ex ett Worddokument. Fyll sedan i formuläret här bredvid och bifoga ditt inlägg samt bild(er) som bilaga. Vi ser väldigt gärna att du också bifogar en inläggsbild som illustrerar det som artikeln handlar om.

Slutligen:
Även om ett inlägg uppfyller alla kriterierna ovan är det inte säkert att vi väljer att publicera det. Vi får in många texter och förbehåller oss rätten att välja vilka vi publicerar. Likaså förbehåller vi oss rätten att redigera texten i den utsträckning vi bedömer är nödvändigt för att samtliga inlägg på Folkhemmet ska hålla god språklig kvalitet.

Självklart samtycker du till att vi publicerar din text om du valt att skicka in den. Har du frågor om din inskickade text före eller efter publicering är du välkommen att höra av dig till redaktionen.

Ny artikel eller replik? * (obligatorisk)
Skriver du en replik - berätta gärna vilken artikel du replikerar på.
Ny artikel eller replik?
Godkända filformat: .doc .txt

Godkända filformat: .jpg .png

Godkända filformat: .jpg .png